Waar komt Litecoin vandaan?

De groei van het Litecoin aanbod is gedecentraliseerd en geleid door het Litecoin protocol, dat de creatie van nieuwe munten aan Litecoin-deelnemers toewijst.

Het maximum aantal Litecoins is beperkt tot 84 miljoen in totaal, maar niet alle munten zijn nog gecreëerd. Op dit moment zijn er circa 51,7 miljoen munten in omloop, dat is ongeveer 61,6% van het totaal.

Zodra er 11,3 miljoen nieuwe munten zijn gecreëerd, zal de waarde van de blok winning van 25 tot 12,5 munten afnemen, wat naar verwachting in augustus 2019 zal zijn.

Litecoin kopen bij Bitvavo

Al jaren koop ik mijn digitale munten heel gemakkelijk bij de door mij uitgeroepen beste cryptocurrency exchange Nederland. Zal je niet langer in spanning houden. Ik heb het over Bitvavo een cryptomunten handel gevestigd in Amsterdam.

Het bedrijf heeft de nadruk gelegd op gebruiksvriendelijk zo kun je in 3 gemakkelijke stappen cryptocurrency kopen en verkopen bij Bitvavo. Tevens kun je heel gemakkelijk cryptocurrency kopen met Ideal, dus ook als je geen creditcard hebt kun je gemakkelijk digitale valuta kopen.