Tip voor compensatie vertraging Ryanair

Vorige week ben ik vanaf Turkije terug gevlogen naar Nederland. Ik ging toen ik thuis kwam direct op zoek naar compensatie bij vertraging Ryanair omdat mijn vlucht een erg lange vertraging had opgelopen waardoor ik erg lang op het vliegveld heb moeten wachten.

Airline -Refund

Toen ik op het internet op zoek ging naar compensatie vertraging Ryanair kwam ik na en tijdje zoeken terecht op de website van Airline-Refund. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over de dienst die het bedrijf aanbiedt. Het bedrijf hanteert onder andere erg lage commissie kosten en biedt een erg goede service aan.

Snel een vergoeding en een gratis hotel voucher gekregen

Na het lezen van de informatie die op de website staat vermeld besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf. Ze hanteren onder andere erg lage commissiekosten wat ik erg aantrekkelijk vond. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Zelf hoefde ik niks te doen voor het verkrijgen van een vergoeding voor de opgelopen vertraging. Het bedrijf hield mij erg goed op de hoogte over de stand van zaken en ik heb erg snel een vergoeding gekregen. Daarom ben ik ook erg tevreden over Airline-Refund.