Timmerbedrijf in Harderwijk

Harold ter beek in Harderwijk is een zeer professionele timmerbedrijf in Harderwijk. Hij weet hoe hij zijn vak goed uit moet voeren. Hij is een echte professional. Hij heeft bij mij in huis goed werk verricht en als ik in de toekomst nog meer timmerklussen heb, zal ik hem zeker inhuren.

Zolder aftimmeren

Harold heeft bij mij de zolder afgetimmerd. Ik heb nu mooie schotten voor het schuine deel gekregen. Achter deze schotten heb ik veel opbergruimte. Ik vind dit ideaal, want zo is mijn zolder altijd netjes opgeruimd. Hij heeft veel schotten gemaakt, zodat ik nooit diep achter de schotten hoef te zoeken en nooit veel spullen weg hoef te halen voordat ik bij de juiste spullen kan. Hij heeft een mooie rails geplaatst, waardoor de schotten heel soepel lopen. Hij heeft hier echt goed over nagedacht en bij mij aangegeven wat volgens hem de beste oplossing was. Fijn zo’n meedenkende timmerman!

Professionele timmerman waar je van op aan kunt

Je kan goed merken dat hij al veel ervaring heeft. Hij weet voor elk probleem een oplossing. Hij heeft veel plezier in zijn vak en dat is leuk om te zien. Wat ik heel belangrijk vind, is dat hij zijn afspraken echt nakomt!