Tiffany bureaulamp kopen

Ik wilde voor mijn zus een Tiffany bureaulamp kopen. Ze is groot fan en op verschillende plaatsen in haar huis staat er een van dit soort Tiffany lampen te pronken. Allen in haar werkkamer ontbrak er nog een. Daarom wilde ik er eentje kopen die ze mooi op haar bureau kon zetten. Ik had al rondgekeken maar kon er nergens een vinden. Tot dat een collega mij attendeerde op de website www.homehappiness.nl. ik heb de gegevens van deze webshop direct ingetikt op de computer. Wat was ik blij verrast. Ik zag een assortiment prachtige lampen in de bekende Tiffany stijl.

Ze zit nu met nog meer plezier in haar werkkamer

Ik wilde eigenlijk meteen de Tiffanny bureau lamp kopen. Toch was ik een beetje bang dat deze stuk zou gaan tijdens het verzenden. Daarom zocht ik nog even contact. Ze verzekerde mij dat ze heel zorgvuldig te werk zouden gaan en ik niet bang hoefde te zijn dat de lamp al kapot aan zou komen. Mocht ik toch niet helemaal tevreden zijn of er was toch iets mis dan mocht ik de Tiffany-lamp gewoon retourneren. Mijn angst was echter overbodig. Want de lamp was met de grootste zorg voorzichtig ingepakt en verzonden. Wat was mijn zus blij met haar nieuwe Tiffany bureaulamp en ze vond deze zo mooi dat ze er zelf nog een heeft besteld bij deze firma.