Neem de ruimte die je nodig hebt

matras 120x190

Een eenpersoonsbed is voor veel mensen die alleen liggen te klein, maar een tweepersoonsbed is weer erg groot. Voor deze mensen is er de zogenaamde twijfelaar, dit is een matras die ruimer is als een eenpersoonsmatras en kleiner dan een tweepersoonsmatras. Slaap je alleen en wil je de ruimte kunnen hebben in bed dan is een matras 120×190 zeer geschikt voor jouw. Met je armen en benen wijd lekker in bed liggen is geen probleem, genieten van je welverdiende nachtrust.

matras 120x190

Kies de kern en toplaag die jij lekker vindt

Bij perfecthomeshop.eu zit je niet vast aan vaste materialen van je matras, wil je de kern anders dan de toplaag dan is dit geen probleem. Jij moet op het matras liggen en weet waar jij lekker op slaapt, dus kies je een eigen toplaag of kern. Het matras 120×190 is er in verschillende uitvoeringen, van latex tot een pocketvering binnenkant. Een afritsbare hoes die je normaal kunt wassen in de machine zorgt ervoor dat het geheel altijd schoon en hygiënisch is. Een matras moet niet alleen maar lekker liggen, je moet je ook nog schoon en fris voelen als je wakker wordt. 

matras 120x190

De meeste producten die voordelig zijn geprijsd zijn niet afkomstig uit eigen land, een matras 120×190 is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Handmatig is de kern en de toplaag van het matras zorgvuldig vervaardigt. Door jarenlang ontwikkelen en testen zijn er perfecte matrassen die worden verkocht in de webshop. Ieder matras welke maat en welk materiaal ook heeft dezelfde kwaliteit.