Maak je garderobe compleet met een Lonsdale polo!

Lonsdale mag dan van origine een boksersmerk zijn, tegenwoordig kun je bij ze terecht voor veel meer dan enkel lichaamsbescherming en sportkleding. Denk bijvoorbeeld aan de Lonsdale polo. Dit shirt staat zeer sportief, maar voelt zich ook thuis onder een blazer voor een casual-chique look. Ben jij op zoek naar een veelzijdig kledingstuk? Dan is de polo een echte aanrader!

De kracht van het poloshirt

Bij Lonsdale kun je terecht voor mooie polo’s van jersey, maar waarom nu een polo en geen gewoon shirt kopen? Het leuke aan de polo is dat het je het comfort biedt van een t-shirt, maar tegelijkertijd een vleugje zakelijkheid aan je outfit toevoegt, doordat de kraag aan een overhemd doet denken. Een polo is gemaakt van ander materiaal dan een overhemd en de knopen reiken ook niet tot aan de zoom. Je trekt het dus net als een shirt over je hoofd heen aan. Het materiaal – het jersey katoen – is stretch, waardoor polo’s gewoon heerlijk zitten. Zo draag je het kledingstuk altijd met plezier.

Combineer de Lonsdale polo met ieder outfit

Lonsdale en casual-chique? Dat zijn niet bepaald woorden die samengaan, toch? De polo’s van dit merk komen inderdaad niet per se ‘chic’ over. De uiteindelijke stijl hangt wel grotendeels af van de rest van je outfit, want een Lonsdale polo boven een chino en onder een blazer zal vrij zakelijk overkomen. Het shirt zelf is echter net zo stoer als wat we van Lonsdale gewend zijn. De bekende leeuw bivakkeert op de klassieke Lonsdaleletters op de linkerborst. De polo is casual te dragen boven een spijkerbroek, maar is ook zeer sportief. Draag het bijvoorbeeld tijdens het tennissen! Eigenlijk past het kledingstuk overal wel bij.

Welke Lonsdale polo kies jij?

Je hebt de keuze uit een mooie polo in een egale kleur, waaronder zwart, wit, grijs en rood, maar je kunt ook voor een meerkleurig exemplaar gaan, bijvoorbeeld met een streepjespatroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *