Hamamdoeken met badjas: kent u ze al?

Badjas

Stelt u zich voor: u bent samen met uw man of een vriendin de hele ochtend al aan het genieten van uw spa-dag en hebt al heerlijk in 2 sauna’s lopen zweten. Jullie hebben zojuist in de lounge genoten van een cappuccino en muntthee en zoeken nu jullie handdoeken weer op in het badhuis. U pakt de handdoek van het haakje en wat valt direct op? De hele handdoek is al nat en koud van 2x afdrogen na het douchen. Toch jammer aangezien je nog de hele dag met deze kletsnatte handdoek moet… Gelukkig zijn daar de hamamdoeken!

Dé oplossing: een hamamdoek (met badstof)

Ik ben fanatiek saunaganger en baalde hier ook keer op keer van. Daarom bracht ik op een gegeven moment zelfs 3(!) handdoeken mee. Alsof ik mijn halve linnenkast meesleepte voor een dag ontspanning. Zo’n zeiknatte handdoek keer op keer is toch een doorn in het oog voor mijn ontspannen saunadag. Daarom ben ik overgestapt op de hamamdoeken. Er bestaan verschillende soorten hamamdoeken en nu heb ik laatst een nieuwe soort ontdekt. Namelijk de hamamdoek met badstof. Die heb ik gevonden bij Trendy Hamam en ik ben er fan van.

Waarom een hamamdoek (met badstof) gebruiken?

Ik heb mijn hamamdoeken en hamamdoek met badstof bij Trendy Hamam gekocht. Een leuke, kleine webshop die allerlei soorten producten verkoopt, gemaakt van de zachte katoenen hamam stof.

  • Een hamamdoek is zeer licht, dus handzaam en prettig mee te nemen (compact);
  • De hamamdoeken drogen snel in de zon waardoor je niét na de ochtend al met een natte handdoek rondloopt;
  • Hoge kwaliteit katoen en geproduceerd door een topmerk;
  • Trendy Hamam verkoopt de hamamdoeken in verschillende trendy kleuren en designs;
  • U ontvangt uw hamamdoek (met badstof) in een chique verpakking.

Een hamamdoek heet ook wel een fouta. Dankzij de unieke katoensamenstelling droogt de doek zeer snel en afdrogen gaat ook erg fijn en is zacht voor de huid. Alleen maar voordelen dus!

Handdoek

Hamam handdoeken en meer

Naast gewone hamamdoeken bestaan er dus ook hamamdoeken met badstof. Deze hebben aan één kant badstof en kunnen daardoor net wat meer vocht opnemen, maar zijn wel nog steeds lichter dan een gewone handdoek. Evenals de hamamdoek, vind ik de hamamdoek met badstof zeer prettig om te gebruiken tijdens een spa-dag. Wat ik nog niet heb, maar wel wil kopen, is een mooie hamam badjas. Ook ideaal voor een dagje sauna, maar eveneens heerlijk voor thuis. Lijkt dit u ook wat? Ontdek dan ook deze producten van Trendy Hamam: