Goedkope kinderkleding: de sale is begonnen

Ja! De langste en grootste sale van het jaar is begonnen: de zomersale! We weten allemaal wat dat betekent, we kunnen eindelijk lekker veel kleding inslaan voor weinig geld. En natuurlijk niet alleen voor onszelf, maar ook voor de kinderen. Benieuwd naar de beste sale tips? Lees snel verder.

Grote ketens

Onze eerste tip is om eerst een kijkje te nemen bij de sale van de grote ketens. Zoals bijvoorbeeld Zara, H&M en Beneton. Deze winkels hebben vaak grote voorraden waardoor je in de sale-periode ook nog een zeer groot aanbod kunt vinden, en dus ook nog meer dan genoeg keuze.  

Kleine winkelcentra

Een andere tip is om te gaan shoppen in wat kleinere winkelcentra. Blijf uit de buurt van het centrum van Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Omdat het zomer is, en veel mensen al vakantie hebben zijn dit echt de hotspots van het moment. Grote kans dus dat veel leuke items al weg zijn, of dat het te druk is om rustig te kijken. Onze tip is om wat kleine winkelcentra op te zoeken, zoals bijvoorbeeld in Hilversum, Nieuwegein of Veenendaal. Deze steden hebben allemaal een leuk en gezellig centrum, waar je vele winkels vindt waaronder ook gewoon Zara, H&M, Mango, Bershka, New Yorker! Genoeg aanbod dus en ook lekker rustig.

Online

Ook online leeft de sale, ook de kinderkleding.  Dit is vooral een goede tip als je nog niet helemaal geslaagd bent tijdens in de fysieke winkels. Online kun je goed filteren en opties selecteren zodat je specifiek en gericht kan zoeken naar bepaalde items. Heb jij nog een leuk topje in je hoofd maar kon je hem nergens vinden? Gegarandeerd dat je hem online tegenkomt! Bijvoorbeeld bij Kixx-Online, waar het aanbod kinderkleding enorm is!