Glucosemeter voor mijn vrouw

glucosemeter

Sinds kort is er diabetes vastgesteld bij mijn vrouw en de arts raadde aan om een glucosemeter aan te schaffen. Mijn zoon zegt altijd dat ik online moet leren kopen dus ik dacht waarom ook niet? Ik ben niet zo handig met de computer maar dat heeft me op deze site niet tegengehouden. Ik had toch nog enkele vragen en heb contact opgenomen met de klantenservice. De aardige dame aan de lijn wist meteen wat ik nodig had. Ze heeft me de FreeStyle Freedom Lite aanbevolen. Als ik wist dat online bestellen zo eenvoudig was, had ik het al sneller gedaan.

glucosemeter

Eenvoudig product

Alles zit in de doos waardoor je meteen van start kunt gaan. Een klein prikje in de vinger en de glucosemeter geeft vrijwel meteen aan wat de waarde is van je bloedsuiker. Mijn vrouw gebruikt het toestel erg vaak en ze zegt niets te voelen van de test. Als we nieuwe teststrips bestellen dan kan dat ook gewoon via shopvoorgezondheid.nl. Mijn vrouw vindt het een kwaliteitsvol product en ik, tja ik ben weer wat handiger geworden online. En lukt het je niet dan is er altijd nog die aardige dame met haar goede advies.