Encrypted mail sturen eindelijk goed geregeld

Ik ben eigenaar van een grote fabriek in het Rotterdam. Encrypted mail sturen is bij ons recent eindelijk goed geregeld. Ik heb hier al een jaar op gehamerd bij ons hoofd automatisering en het schoot steeds niet op. Er gaan hier zoveel mails de deur uit per week, dat neemt alleen maar toe. De wereld is veranderd. Ook onze klanten werken meer en meer met mails die ook weer als input voor interne systemen worden gebruikt. Maar dat doen wij ook richting leveranciers. De mail is een belangrijk onderdeel geworden van mijn bedrijf. Dat moest goed beveiligd worden. Het versleutelen van email verkeer is eigenlijk goed in te regelen. Maar wel met een goede partij die hier verstand heeft. En dat is voor mij SmartLockr. Goed bedrijf met slimme oplossingen. En dat moet ik hier hebben. Het moet simpel zijn, maar ook wel goed. 

Duidelijk en snel

Ze zijn duidelijk maar ook snel bij SmartLockr. Als je iets vraagt wordt er duidelijk gecommuniceerd. En er wordt vlot gereageerd, daar hou ik ook van. Vragen die ik heb zijn eigenlijk altijd vragen waar ik direct antwoord op wil hebben. En dat krijg ik hier. Prima bedrijf, erg blij mee.