De vulpen van P.W. Akkerman

Al sinds 1927 is P.W. Akkerman de vulpenspeciaalzaak. U kunt hier terecht voor een unieke en luxe pen. Ze verkopen hier merken van Parker, Lamy, Montblanc en Waterman. Wanneer u een vulpen van Pwakkerman aanschaft weet u dus zeker dat u kwaliteit krijgt. Kiest u voor een mooi vulpen voor uzelf of kiest u er misschien voor om deze cadeau te geven. Of u nu kiest voor een gouden of een zilveren vulpen, u kunt deze persoonlijk maken door deze te laten voorzien van een unieke gravure. Naast het verkopen van vulpennen kunt u ook terecht voor andere schijfwaren, of u nu kiest voor luxe accessoires of gewone kantoorartikelen alle producten zijn van hoge kwaliteitsmerken. 

Parker Pennen 

Het motto van Parker is nog steeds: making a better pen. De Parker pennen worden dan ook gemaakt van materialen die hoogwaardig zijn. Deze materialen dragen bij aan een zo goed mogelijk schrijfcomfort. De pennen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo maakt Parker het mogelijk dat er voor iedereen een betaalbare pen is. Het bedrijf maakte zijn grote doorbraak in 1894 door de Parker vulpen te creĆ«ren. Deze pen heeft een anti-leksysteem wat ervoor zorgt dat de inkt terugloopt in het reservoir. Bij P.W Akkerman kunt u terecht voor mooie Parker vulpennen maar ook voor Parker vulpen vulling 

Montblanc pen 

De Hamburgse bankier Alfred Nehemias kwam samen met de Berlijnse ingenieur August Ebertein in 1906 met een idee voor het maken van een nieuwe vulpen. Het idee erachter was een pen die makkelijk in gebruik zou zijn. De pen die werd gemaakt beschikte over een inktreservoir wat ingebouwd was. Hierdoor was het knoeien met de inkt en de inktpotten verleden tijd. Na twee jaren succes werd het bedrijf over genomen door Wilhelm Dziambor, Claus Johannes Voss en Christian Lausen. In 1909 werd de naam Simplo Filler Pen Co dan ook veranderd in Montblanc. Ook bij P.W Akkerman kunt een Montblanc kopen. Wist u dat de pen op Wall Street bekend staat als: Power pen? Ook is het nog steeds zo dat schrijven met de pen zorgt voor een betere indruk. Een email typt u namelijk zo en daar zit niets van persoonlijkheid in. Wanneer u schrijft met een Montblanc zorgt u ervoor dat u een positieve indruk achter laat. 

Lamy pennen 

De voormalige vertegenwoordiger van Parker Carl Josef Lamy richtte in 1930 zijn eigen bedrijf op. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog werden er ruim 200.000 vulpennen gemaakt met de merknamen: Orthos en Artus. In 1952 kwam de vulpen Lamy 27 uit en veroverde dan ook meteen de markt. Sinds toen werd dan ook de merknaam Lamy ingevoerd. Vandaag de dag is deze pen nog steeds een van de meest toonaangevende fabrikanten. Wanneer u ervoor kiest een Pwakkerman Lamy vulpen aan te schaffen zit u bij Pwakkerman dus ook goed. 

Wanneer u een mooie pen voor uzelf aanschaft of cadeau wilt geven aan iemand anders heeft u de mogelijkheid om deze persoonlijk te laten graveren. Per pen kunnen ze bij PWakkerman maximaal twee regels graveren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *