De schoonheid van spiegels

Nou, daar ben je natuurlijk. Omdat je zonder enige twijfel weet dat niets goeds en opwindends kan komen van een saaie oude spiegel die eenvoudig aan een muur is vastgespijkerd – daar hangend, onbeduidend en zonder pit. Ongetwijfeld wel. Maar voor het geval je een kleine herinnering nodig hebt, hebben we een aantal ongelooflijke spiegels op onze Pinterest-pagina vastgemaakt. Je zult daar niets saai vinden. We hebben ook enkele van onze favoriete ideeën op een rij gezet om u te helpen uw huis op te fleuren met spiegels om ervoor te zorgen dat u inderdaad de meest fantastische van allemaal bent.

Creatief met spiegels

Laten we creatief worden met spiegels door en een spiegel tegen de muur leunen. Er is gewoon iets met een echt grote en omvangrijke spiegel die tegen een muur leunt. Afhankelijk van het frame kan deze leunende spiegel een element van elegantie of zelfs funkyheid toevoegen dat niet kan gebeuren wanneer hij daadwerkelijk aan de muur is bevestigd. Fantastisch!

De spiegel van vloer tot plafond maken

Heeft u een groot raam in uw woonkamer? Stel je nu de kamer voor met een kamerhoge spiegel aan de muur tegenover het raam. De spiegel versterkt het natuurlijke licht dat door het raam naar binnen komt. Bovendien zullen zelfs de kleinste kamers groter lijken. Fantastisch!

Een spiegelcollage maken

Dus je hebt een paar geweldige vintage spiegels gekocht bij een landgoedverkoop … wat nu? Hoe zit het met het maken van een spiegelwand met een eclectische spiegelcollage? Wat maakt het uit als de spiegels niet passen bij of coördineren met uw decor – dat zal bijdragen aan de charme en het unieke karakter ervan. Fantastisch!

Spiegelshop

Bel jouw plaatselijke Spiegelshop voor op maat ontworpen spiegels. Als je niet precies kunt vinden wat u zoekt in de winkel of rommelmarkt, bel dan jouw plaatselijke Spiegelshop. Samen kunt u de perfecte spiegel maken, speciaal voor u op maat gemaakt. Fantastisch! We zouden graag zien dat jouw spiegel fantastisch is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *