De organisatie van een bedrijfsfeest

Hebben jullie binnenkort een bedrijfsfeest en zit jij in de organisatie hiervan en kan je wel wat hulp en tips gebruiken? Dan ben je bij Evenses aan het juiste adres.

Bedrijfsfeest groot of klein

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest is het van belang om op zoek te gaan de meest geschikte ruimte voor het aantal personen, maar ook voor het doel van het bedrijfsfeest. Komen er bijvoorbeeld sprekers, dan is het van belang dat alle gasten kunnen zitten en de ruimte hierop is ingericht. Is de insteek van het bedrijfsfeest een gezellige, feestelijke bijeenkomst, dan zal je op weer hele andere dingen moeten letten. Wat in alle gevallen belangrijk is, is dat de locatie tijdig wordt vastgelegd. Gewilde locaties zijn vaak al lang van tevoren geboekt en je wilt natuurlijk voorkomen dat je de boot mist.

Bereikbaarheid

Denk bij het regelen van een locatie ook aan de bereikbaarheid voor de gasten. Is het makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer? Zijn er voldoende parkeerplekken?
Het is ook mogelijk om je bedrijfsfeest op het kantoor zelf te organiseren, met een leuke aankleding kan dit ook erg gezellig en ontspannen zijn voor de gasten. 

Hapjes en drankjes

Niet alleen de locatie moet goed geregeld zijn, het feest moet ook voorzien zijn van lekkere drankjes en hapjes. Het is prettig als er wordt rond gegaan met de hapjes en drankjes, zodat mensen niet hoeven te wachten aan de bar.

Kers op de taart

Ook is het belangrijk dat er voor entertainment wordt gezorgd. Leuke muziek kan de sfeer alleen maar ten goede komen en zal er nog lang over dit feest worden nagepraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *